Obilježen 9.rođendan Srednje škole Neum -22.3.2024.

9. Rođendan Srednje škole Neum!

Dana 22.ožujka je dan kada slavimo nastanak i osamostaljenje Srednje škole u Neumu.

Na današnjem svečanom slavlju aktivno je sudjelovao veliki broj naših učenika! Također su nas posjetili devetaši Osnovne škole Kardinala Stepinca, zajedno sa svojim razrednicima i ravnateljicom škole Zoricom Sentić te predsjednica Općinskog vijeća Daniela Matić.

Program je započeo obraćanjem ravnateljice škole Kristine Pavlović koja je uručila nagradu učenici generacije Gabrieli Previšić i čestitala na odličnom uspjehu sve četiri godine srednjoškolskog obrazovanja.

Učenici dramske sekcije spremili su komični komad “Predstava Hamlet u selu Mrduša Donja” kojim su nasmijali i zabavili publiku. Pokazali su publici kako to izgleda Hamlet na srednjoškolski način.

Učenici srednje i osnovne škole sudjelovali su prvo pojedinačno u kvizu Informatičke sekcije  “Znaš li opće znanje uopće” a potom u skupinama u kvizu “Igra asocijacija”.

Kvizovi su osmišljeni s ciljem da spoje tehnologiju,zabavu,znanje i natjecateljski duh u jedno u čemu su u potpunosti i uspjeli.

Pobjednik pojedinačne igre Informatičke sekcije bio je Marko Knežević, a u skupnoj igri pobjedu su odnijeli učenici 4.razreda ekonomista.

Pobjednicima čestitamo na postignutom uspjehu!

Profesori srednje škole predstavili su smjerove koje škola nudi i time vjerujemo potakli devetaše na upis.

Zahvaljujemo svima na dolasku, sudjelovanju i podršci. Čestitamo pobjednicima i svim sudionicima, a posebne čestitke učenici generacije Gabrieli Previšić za sav trud ove četiri obrazovne godine.