Naši maturanti! – 18.05.2018.

18.5.2018. odžana je Maturalna zabava Srednje škole Neum.

Ovaj dan i datum nisu samo posebni za naše maturante nego i za Srednju školu Neum koja je prvi put, od svoje samostalnosti, imala i organizirala samostalnu maturalnu zabavu.

Maturalna zabava se održala u Grand hotel Neum u Neumu, s početkom u 20:00 sati. Maturante je zabavljala grupa Flash black, a nezaboravne trenutke ovjekovječio je foto studio Flash Neum.

Maturanti su se u Grand hotelu Neum, zajedno sa svojim roditeljima i prijeteljima, okupili u 18:30 sati kada je uslijedilo fotografiranje koje je potrajalo do 20:00 sati kada je počeo službeni dio programa kojeg su vodili učenici naše škole Ivan Konjevod i Eva Blažević.

Nakon svečanog ulaska naših maturanata,koji su blistali od mladosti, ljepote,veselja, vedrine….uručeni su simbolični pokloni za učenice koje su kroz svoje srednjoškolsko obrazovanje pokazale odličan uspjeh i uzorno vladanje (Ankica Katić, Kristina Tomašević, Darija Krešić i Karla Glavinić), a potom se ravnateljica škole gđa.Kristina Pavlović obratila maturantima,poželjela im da se nakon zavšenog fakulteta i odabranog zanimanja vrate i tu osnuju svoju obitelj te da pronađu uspješne, iskrene i zdrave staze života,te ih pozvala  na prvi ples koji ih vodi u svijet odraslih i zrelih ljudi.

Maturanti su odmjerili vještine u plesu s narančama i ruletu sa stolicama, a pobjednici su osvojili i nagrade (večera za četiri osobe).U službenom dijelu programa izvučena je dvadeset i jedna tombola, glavnu nagradu je dobila učenica Graciela Marić (troškovi polaganja vozačkog ispita u visini od 700,00KM, sponzor Auto škola Stop, G.Bulić)

Maturanti su na krilima dobre glazbe,zabave i raspoloženja  ostali pjevati i plesati  do kasno u

Svitanje zore.

 

Od srca čestitamo svim našim maturantima,

neka im u životu vjetrovi budu naklonjeni i struje dobrostive, neka im zemljovidi budu precizni i dobri, kanali prohodni, plovidba postojana, pristajanje pouzdano i na kraju svega – luka sigurna.

SRETNO !!!!