Maturanti Srednje škole Neum -zabava maturanata 11.05.2023.

Dana 11.svibnja 2023. učenici Srednje škole Neum, završnih razreda -smjer  IV Ekonomist i IV elektrotehničar, obilježili su i proslavili “krunu” svog četverogodišnjeg obrazovanja.

Maturanti Srednje škole Neum, učenici koji su se obrazovali za zanimanje ekonomist i elektrotehničar za sobom su zatvorili jedno životno poglavlje, a otvorili novo. Okrenuli su stranicu prema svijetu odraslih.

“Odbrojavaju posljednje sate srednjoškolskog obrazovanja i obrađuju najteže gradivo – gradivo rastanka. Sinoć su zbrajali sve uspjehe, neuspjehe, opravdane i neopravdane, i na kraju svi bili zadovoljni postignutim rezultatom”, poručuju iz Srednje škole Neum.

U svom zabavnom programu imali su rulet sa stolicama, jedna riječ jedna pjesma,  a posebni dio večeri bilo je biranje kralja i kraljice večeri.

U izboru koji nije bio nimalo lagan, svi maturanti su bili prekrasni, sudjolovali su svi prisutni. Titula kraljice večeri pripala je Mirjani Obad, a titula kralja maturske večeri pripala je Luki Vukasoviću.

Uz zabavu , i ples, i pregršt veselih događanja prisjetili su se najljepših trenutaka provedenih u školi, vođeni svojim razrednicima prof.Katici Judrici i prof.Mati Matušku.

Za dobru atmosferu pobrinula se “Grupa Neretva”, fotografijama i videoprodukcijom “Foto Flash Studio Neum”, a za veselo, emotivno, zabavno druženje pobrinili su se učenici uz svoje profesore.

Zabavu, dobrodošlicu i početak večeri je krenula uz riječi ravnateljice škole Kristine Pavlović koja je i sama poželila im sreću u daljnjem životu i budućnosti koja ima slijedi.

Krenite za mjesecom. Ne dosegnete li mjesec, i dalje ćete ići u smjeru zvijezda.” Willis Reed), i nek”” vam je sretno!” , poruka je ovogodišnjim maturantima od djelatnika Srednje škole Neum.

“Bila je ovo prilika da se zahvalimo jedni drugima. Maturanti svojim obiteljima i profesorima za sav trud koji su uložili kako bi postali zreli, odgovorni – prvenstveno dobri i vrijedni ljudi, a mi, djelatnici Srednje škole Neum našim dragim maturantima zahvaljujemo na lijepim zajedničkim trenucima. Svi smo ponosni na vas. Uvijek ćemo biti tu za vas , vaša podrška i potpora.Sada je red na vama da preuzmete kormilo u svoje ruke i krenete u pravom smjeru, stoga dragi maturanti:

Učenici i djelatnici srednje škole Neum zahvalili su se Općini Neum za nesebičnu potporu u organizaciji maturske večeri generacije koja završava u 2022./2023. šk.godini.

Veselje i zabava je potrajala do kasno u večer, kao i očekivano uz mladost.

Ovim putem želimo im svu sreću svijeta.

Sretno generacijo 2019./2020. 🙂