Maturalna zabava maturanata Srednje škole Neum – 09.05.2024

Dana 09.svibnja 2024. učenici Srednje škole Neum, završnih razreda -smjer  IV Ekonomist i IV elektrotehničar, obilježili su i proslavili “krunu” svog četverogodišnjeg obrazovanja.

Maturanti Srednje škole Neum, učenici koji su se obrazovali za zanimanje ekonomist i elektrotehničar za sobom su zatvorili jedno životno poglavlje, a otvorili novo.

Okrenuli su stranicu prema svijetu odraslih.

“Odbrojavaju posljednje sate srednjoškolskog obrazovanja i obrađuju najteže gradivo – gradivo rastanka. Sinoć su zbrajali sve uspjehe, neuspjehe, opravdane i neopravdane, i na kraju svi bili zadovoljni postignutim rezultatom”, poručuju iz Srednje škole Neum.

U svom zabavnom programu imali su rulet sa stolicama, baci bočicu ,  a posebni dio večeri bilo je biranje kralja i kraljice večeri.

U izboru koji nije bio nimalo lagan, svi maturanti su bili prekrasni, sudjolovali su svi prisutni. Titula kraljice večeri pripala je Martini Batinović, a titula kralja maturske večeri pripala je Gabrielu Matiću.

Uz zabavu , i ples, i pregršt veselih događanja prisjetili su se najljepših trenutaka provedenih u školi, vođeni svojim razrednicama Jelenom Jurković i Marijanom Džono.

Osobito dirljiv trenutak su bile riječi zahvale maturanata svojim razrednicama.

Za dobru atmosferu pobrinula se “Grupa Neretva”, fotografijama i  “Foto Flash Studio Neum”, a za veselo, emotivno, zabavno druženje pobrinili su se učenici uz svoje profesore.

Zabavu, dobrodošlicu i početak večeri je krenula uz riječi ravnateljice škole Kristine Pavlović koja je i sama poželila im sreću u daljnjem životu i budućnosti koja ima slijedi”

Citiramo riječi ravnateljice upućene maturantima ““Sada je na vama red da preuzmete kormilo u svoje ruke i krenete u pravom smjeru, dragi maturanti!”, te ih pozvala na prvi ples.”

Veselje i zabava je potrajala do kasno u večer, kao i očekivano uz mladost.

Ovim putem želimo im svu sreću svijeta.

Sretno generacijo 2020./2021. 🙂