Izlet učenika SŠN 4.ožujka 2016.

Jednodnevni izlet učenika Srednje Škole Neum 4.ožujka 2016.

U petak 4.ožujka 2016. godine učenici naše škole se krenuli na jednodnevni izlet prilikom kojeg su posjetili NP Krku i Zadar. Okupljanje učenika i profesora počelo je u jutarnjim satima u Neumu. Iz Neuma su se uputili prema prvome odredištu – NP Krku.

Tijekom akcije “Odčepi ulaznicu”  zajedno s profesoricom geografije Svjetlanom Maksimović i razrednicima učenici naše škole su za manje od mjesec dana uspjeli skupiti preko 28 kg plastičnih čepova uz pomoć kojih su osvojili besplatne ulaznice za NP Krku i k tome podigli ekološku svijest o važnosti očuvanja prirode.

U NP Krka su učenici su stigli oko 10:30 h sati, te je uslijedio obilazak i odmaranje u ljepotama Parka. Profesori zajedno s učenicima uz obilje veselja i lijepog vremena su iskoristili u potpunosti vrijeme u Parku.

Nakon obilaska NP Krka, krenuli smo prema Zadru, gdje smo imali planirani ručak u obližnjemu restoranu

Iza 14:00h je uslijedio obilazak Zadra odnosno stare gradske jezgre, turističkoj atrakciji i simbolima grada : Crkva Sv. Donata, Pozdrav suncu, Morske orgulje.

Oko 16:30 h učenici i nastavnici su krenuli prema tržnom centru Supernova Zadar u kojem su imali 2 sata odmaranja prije polaska u Neum.

18:00h polazak u Neum.