Dan Srednje Škole Neum – 22.03.2017.

Dana 22.ožujka 2017. godine, učenici i profesori Srednje škole Neum proslavili su dan škole, a time i dan otvorenih vrata. U naše prostorije pozvali smo učenike osmih razreda osnovne škole koji su prvo prisustvovali na prezentaciji o školi. Prezentaciju su izvodili učenici naše škole: Martina Pavlović, Ivan Babić i Kristina Tomašević.

Nakon održane prezentacije , ravnateljica naše škole, prof. Kristina Pavlović je pozdravila sve prisutne učenike kao i njihove profesore te se osvrnula na rad naše škole i planove za budućnost te posebno se zahvalila prof. Mariji Vladić i uručila prigodni dar u ime “Vijeća učenika” koji marljivo su osmišljali i realizirali projekte kako bi obilježili važnije datume u našoj školi.

Poslije prezentacije profesori, su se pridružili  u igrama koje su osmislili i pripremili uz pomoć učenika. Dan je prošao u veselom ozračju, osmijeh sa lica nitko nije skidao. Igre koje smo igrali su bile: asocijacije, memori karte, potezanje konopa, nošenje loptice u kašici, te mnoge druge.

Zahvalni smo profesorima što su se potrudili i omogućili da ovaj dan provedemo zabavljajući se. Nadamo se da će ovakvih aktivnosti biti još više u našem daljnjem školovanju.

Kristina Tomašević (III E)