Božićna priredba u Srednjoj školi Neum 20.12.2019.

Kao i dosadašnjih godina i ove smo godine u našoj školi pripremili božićnu priredbu. Prostorijama naše škole čule su se recitacije, igrokazi, kvizovi, božićne pjesme što su ruke naših učenika vrijedno pripremale. Sudjelovali su učenici naše škole uz pomoć naših profesora.

Osim kvizova, pjesmama, igrokaza imali smo priliku vidjeti i božićnu aukciju koji su pripremili učenici 3.e zajedno sa profesoricom u sklopu predmeta poduzeće za vježbu. Na toj aukciji puno su pridonijeli i profesori koji su kupovali naše ručno izrađene proizvode za koje su se skupocijeno nadmetali.Kupnjom su nam omogućili pokriti troškove putovanja na sajam u Tešanj. S tom priredbom priveli smo kraju i još jedno polugodište, završili smo je i počeli glazbenom točkom naše učenice Mihaele Krešić – III E.

U sklopu priredbe također je održano izvlačenje vrijedne nagrade koju je osvojio naš učenik 3 razreda elektrotehničara – Ivan Tapalović

Osnovna pouka naše priredbe bila je prenijeti ljubav, mir i toplinu u ovo blagdansko doba. Nadamo se da ćemo i sljedeće godine uživati kao i danas.

Marija Glavinić – 3 E